Stygnen

Ja imorgon är det dags att ta alla stygnen på Chitsas mage. Det har läkts jättebra, så det blir nog inga problem. Men visst blir man ganska imponerad av att en tik så ”enkelt” klarar av att dia sina valpar samtidigt som hon har ett så långt snitt på magen. Tänk själva hur man hade känt det??!!

Chitsa är verkligen duktig mamma. Hon har full koll, fast man ibland tror att hon inte har det. Hon är med oss i trädgården, köket mm, men när det händer något viktigt på riktigt så är hon hos sina valpar som en blixt! Om hon upplever något som kan var ett hot, då lägger hon sig ”runt” valparna och bevakar.

Valparna växer verklgen, jag tar nästa invägning på söndag, men nu kan man näsatn med blotta ögat se hur dom ökar i vikt o växer, sötnosarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *