Oj vad tiden går, valparna växer o utvecklas med stormsteg. Varje dag lär dom sig något nytt och trädgården utforskas mer o mer hårdhänt. Växterna tuktas hårtsmiley, till husses förtvivlan….men å andra sidan så slipper han ju göra det själv!

Idag så är valparna ”döpta”. Och naturligtvis är namnen på blomstertema – den här gången är det olika sorters tulpaner.

Hanarna är döpta till:

Twinflowers T Kikomachi
Twinflowers T Zampa Parrot
Twinflowers T Mystic van Eijk

Tikarna:

Twinflowers T Stella Duce
Twinflowers T Lekkerbekkie
Twinflowers T Katie Melua

Dagarna är ju varma o sköna nu, men valparna tycker det är lite för varmt mitt på dagen, då håller dom sig ganska lugna. Men sen är det full aktivitet. Älsklingsplatsen på kvällen är på fällen framför den öppna terrasdörren.

Här lite bilder vi tog idag: