Svårt att hinna med att uppdatera!

Efter vår härlig träff i Göteborg drog vi vidare mot Drammen i Norge.

Stort tack till Anne-Cath Unelsröd för att vi fick stanna hos er över natten! Och vilken service – god middag och en stor härlig frukost!!

Ja det kunde knappast gå bättre på en utställning! Helt över förväntningarna!!!
Det var 18 st schappar anmälda, vilket var fler än det brukar vara i Norge på Kennelklubbsutställningarna.

Filibuster äntrade ringen först av ”våra” hundar och han vann championklassen med CK över en svart norsk championhane. Nilo tävlade idag i veteranklass, ensam i klassen så vann han med CK. Jag övertog Nilo i Bästa hanhundsklassen – och YES – han blev bästa hane med Filibuster som tvåa med CACIB. Trea Bästa hane med certifikat blev svenska Chéne Collines Finest Freezer.
Sen snabbt ombyte på hundar – in med Bekkie i juniorklass, hon blev tvåa i klassen med CK. Efter lite väntan så ar det dags för Chitsa att göra come-back i utställninsringen, det var ganska länge sen sist!. Vi klev in i championklassen och tävlade mot två andra championtikar. Och jättekul, Chitsa lyckades vinna med CK. I bästa tiklass så fick Elisabeth ta Bekkie, och jisses vad det gick bra för oss! Chitsa blev BÄSTA TIK och lilla Bekkie blev 4:a bland tikarna. Stort grattis också för certet till Ninas fina La Familias Elbacio Debbie Devils, som med det blev Norsk utställningschampion!!!
Sedan var det dags för BIR o BIM. Domaren plockade fram kameran och fotade både Nilo o Chitsa för att därefter överlämna den här snygga kokarden til Chitsa smiley.

Här några bilder från Drammen:

Bekkie
Bekkie bjöd pålite hopp o bus!

Chitsa


Nilos