…har vi hunnit medsmiley!

I lördags for vi iväg till Borås på utställning, packade in mig själv o Elisabeth, Nilo, Selphie o Bekkie i bilen väldigt tidigt på morgonen. Det regande antingen mycket eller lite mindre hela vägen upp.

27 schappar var anmälda för finska domaren Tarja Löfman. Som vanligt mest tikar – hela 19 st, 1 valp o 6 hanar.

Nilo tog 2 platsen bland hanarna, vann gjorde Ghostriders Immer med cert, 3:a blev Chêne Colline’s Finest Freezer med R-cert o 4:a bästa hane blev Carnacs Cheerful Callisto.
I juniorklass tikar äntrade Bekkie tillsammans med 6 andra tikar. Domaren hade en elev i ringen och dom stod och disukterade länge innan vi fick springa ett par varv runt. Och ingen tittade på Bekkie om mig, så jag var helt övertygad att domaren inte alls gillade Bekkie. Men tji fick jag – Bekkie vann klassen med CK smiley.
Och hör o häpna i bästa tikklass blev vi tvåa och knep vårt andra cert smiley! Så kul det var!! Bästa tik blev Carnacs Humorous Heka. 3 a bästa tik o bästa veteran blev Stonebody’s Dona Beatriz.
Selphie fick ett CK o blev 2a i veteranklass.

Hade ingen kamera med mig, men jag fick lite bilder skickade till mig – STORT TACK!!

Ja, trots ganska mycket regnande , så var vi JÄTTE nöjda efter den här dagen.