En blöt söndag!

Dagen började med uppehåll och ett helt OK väder när vi körde mot Hässleholm.
Jag o Tova med Divo, Bekkie o Selphie mötte upp med Elisabeth och Nilo och Filibuster i Gårdstånga för att samköra till Nordskånskas INT utställning i Hässleholm.

Nya tältet var med – hade tränat att sätta upp det i trädgården innan – och det kom verkligen till användning. Det började smådugga precis när Schapparna började i ringen för att sedan regna mer o mer! Supertrist, men inget att göra åt.

Vi hade trevligt ändå. Susanne o Loke och Katarina o Meya kom också smiley!

Först ut var Loke och Divo i juniorklassen. 1 år och en vecka är dessa ”knattar” nu. Kan inte fatta att tiden gått så fort.
Båda fick excellent och Loke vann med CK före Divo som blev tvåa.
Divo och Loke i juniorklass.

Divo

Loke

Nu började det regna mer och mer, så det blev lite dåligt med bilder, tyvärr.

Elisabeth o Filibuster

Bästa hanhundsklassen : Nilo blev tvåa och bästa hanhundsveteran och Loke trea bästa hane med Cert. Duktig kille med matte – tredje svenska certet!!!

Meya väntar på att få komma in i juniorklassen. Som vanligt en klass med många fina tikar. Meya fick excellent och blev trea, fick en kanon-kritik.

Bekkie sprang in i öppenklassen, och var pigg o glad trots allt regnande. Hon fick excellent. Selphie var anmäld i veteranklass, men kvällen innan utställningen så gjode hon illa sig på något sätt i ena bakbenet. Hon haltade lite på morgonen när vi vaknade, var helt OK igen när vi gick från bilen till utställningsringen. Men efter ett halvt varv i ringen så haltade hon igen – vi bröt förstås. Så nu blir det lugna korta promenader ett tag framåt.

Vi var också med i uppfödarklass, tre stycken totalt. Och vi lyckades få dagens enda Hederspris i schapperingen. Och blev därmed bästa uppfödargrupp! Kanonkul! Och ett jättestort tack till Susanne, Katarina o Tova som visar sina hundar så fint och är så flitiga i utställningsringarna runt om i Sverige! TACK!!!!!

Tyvärr inga bilder från detta – alldeles för regnigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *