Svarta små lakrits-troll!

Ja då födde Meya 4 st små svarta sötnosar i fredags. allt gick bra. Mor och barn mår väldigt bra. Det blev två pojkar och två flickor – alla svarta som natten med varierande längd på sina vita strumpor.
Dom växer och frodas, små tjockisar redansmiley

Här kommer ett antal bilder på gänget. Jag vill inte störa mor och barn för mycket – så enskilda bilder väntar vi att ta. Dom mår bäst av att få vara i lugn och ro.
Meya är en mycket duktig mamma, sköter om sina små på ett fantastiskt sätt. Det är lugnt och tyst i valplådan, bara lite pip ibland när Meya tvättar dom lite för mycket – enligt deras smak alltså smiley. Eller om dom inte snabbt nog hittar den bästa spenen när dom är hungriga.

Här står det två stycken mycket nyfikna i trappan som undrar vad som händer där inne i valprummet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *