Äntligen lite nytt!

Ja, nu var det så där länge sedan sen det skrevs något här….

Men nu kommer det iallafall lite nytt, mest bilder – – -En liten snabb rapport om våra händelser under den senaste tiden.

Som man kan läsa under Resultat – så har det gått väldigt bra för Twinflowers – vi är så glada och väldigt tacksamma för att valpköpare och fodervärdar tar så väl hand om sina hundar och ställer upp både här och där.

I april, precis efter påsken, hämtade vi hem vår lille nye schappe-kille Chapman från Tyskland. han är en underbart go och charmig kille med ett härligt temperament. Han ser också väldigt lovande ut, men vad som händer med honom i framtiden vet vi förstås inte.
Chapman bor hos Susanne Molin i Falköping tillsammans med tre andra schappe killar, bl a Twinflowers Firebolt – ”Loke”, Han och Chapman har verkligen blivit bästa kompisar, leker o busar massor.

Chapman – Endless Loveaffairs Chapman Feeling – den 17 juni – drygt 5 månader

Chapman, 16 veckor, precis kommit till Sverige!!

Vi har nyligen haft en härlig semester, nästan två veckor, reste vi runt i Nederländerna, Belgien och Tyskland. Vi upplevde massor av vackra och spännande platser och mötte många trevliga människor.

Vi deltog även på både Holländska schappe specialen och tyska specialen.
Våra resultat finns under fliken Resultat – Nyheter.

Vi träffade Martina och Wolfgang med dears grabbar Tobi och Miro. Tobi är ju pappa till vår Azalea-kull. Och Miro är farfar – han hade precis fyllt 15 år, och är fortfarande i god form. Hängde fint med på våra promenader.


Dotter Loppan mellan sina föräldrar – Tobi och Kachina.

Från vänster – Miro, 15 år, Loppan, Kachina och Tobi

Tobi – Christobal Protector del Rebano

Miro – Amiro Protector del Rebano

Nu hoppas vi på en skön sommar, och längtar redan lite till hösten då förhoppningsvis Bekkie ska bli mamma till en kull.

Vår lilla Loppa är nästa som står på tur för en valpkull. Preliminärt våren 2018.
Hon är en tokig och glad och go liten tjej, som i år verkligen visat framtassarna i utställningsringen. Blivit Bäst i rasen 4 gånger, och placerad i bästa tikklass på flera andra utställningar.


Här Loppan efter första platsen i Fokkerklass på Holländska specialen i maj -17

Vi har även träffat fina farmor till vår McMeya-kull, 12 år gammal, på utställningen i Hannover. Vilken fin lady hon är!!!


Barn-barnet-Twinflowers Mcmeya Royalstar Rouge – ”Laika” med farmor, t h, Allure-Santana van Schleefkens – ”Murmel”

Christine med Laika och Murmel

Här har vi Murmels andra barnbarn, Twinflowers Mcmeya Roseto Rimfire – ”Mac” – från juni 2017. Han börjar bli riktigt fin!

Ny bild från juni 2017 på glada, tokiga, busiga Tasso. Han blev pappa i mars till en jättefin kull hos Kennel Billebakken i Norge.

Avslutar med en fin midsommarbild:

Zatje – Tassos syster – Twinflowers Miss Prim Az Tobi – Tack Margareta o Freddie!!!