Först ett stort grattis till Dobby (Twinflowers Sir John Betjeman) som blev 2:a årets allroundhund på SGVK:s årslista 2019. Både snygg och arbetsvillig!

Sen skickar vi en eloge till Emma och Molly (Twinflowers Me Ice Mollys White) som gjorde debut i Nosework. Första tävlingen var Behållarsök, och fröken Molly satte första söket direkt – härligt! De tre återstående gick Ok, men inga poäng. Bravo säger vi!!!!

Valparna växer bra, och nu i helgen så öppnades ögonen. Och nu är dom så otroligt söta. Nästa helg är det dags att flytta från vår lilla lya, där jag och Loppan sover med valparna, ner till köket/vardagsrummet.

Lilla fröken Gul
Fröken Lila
Herr Grön
Fröken Cerise

Igår var det näst sista gången på vår viltspårkurs, och Toya ska vara klar, enligt våra duktiga instruktörer, att starta ett anlagsprov. Vi får se när vi vågar oss på det. Men hon är iallafall mattes duktigaste.