Idag var vi på ultraljud med Laika – och vi kunde se ett gäng med valpar!
Så glada vi är, extra roligt i dessa tider att få ha en valpkull att se framemot och att få följa.

Laika nykammad o fin, från i söndags.

Laika hänger med mig överallt, ständig gäst på mitt jobb, och på promenaderna i skogarna hos oss. Leker fortfarande en hel del med både Toya och Loppan. Älskar att ligga i soffan o mysa, speciellt med extrahusse Bengt.

Så här såg det ut i söndags efter en rejäl genom kamning av fyra stycken schappar. Det tog en stund, men med tanke på att schapendoes är en pälshund, så är det ändå förvånande lite pälsvård. Men OBS OBS, det gäller bara den vuxna pälsen. Under unghundstiden, då är det väldigt kämpigt!
Det normala hos oss är en rejäl genomgång var tredje-fjärde vecka. Och då fixar jag alla hundar trots lite dåliga/värk fingrar/händer på hyfsat kort tid.

Som sagt, vi ser verkligen fram emot Laikas valpar, håll till godo med lite gamla valpbilder så länge!