Först ett JÄTTE GRATTIS till fröken Leya med husse Ambjörn o matte Carina som tagit ett första pris i öppen klass Viltspår!
Lilla damen är bara 14 månader och redan så duktig! Nu kommer det att fortsättas att träna på inför vidare provtillfällen. Vi håller alla tummarna förstås!

Lilla Leya när hon var 8 veckor

I helgen som gick så lade vi spår hos oss till Troll och Molly. Det var gräsligt väder, snön yrde, blåst o kallt – riktigt aprilväder. Troll o Tova gick ett öppen klass spår, ca 650 m, som legat 19 timmar, fixade det galant, lite extra snurrar i någon vinkel. Men han är super duktig. Molly o Emma fick ett drygt 300 m spår, med 4 vinklar som legat ett par timmar. Molly är väldigt noggrann, och kollar alla blodfläckar ordentligt. Duktig liten fröken, som snart säkert kommer att få lite mera fart.

Även Nyxie har spårat här i helgen när vi hade besök av hela familjen. Så härligt att träffas – lilla barnbarnet Ronja har börjat gå nu är otroligt charmig.
Nyxie fick några personspår, både fredag och lördag, och hon har verkligen blivit duktig. Väldigt spårnoga och håller ett precis lagom tempo.
Matte Elin är jätteduktig med yrvädret Nyxie, dom tränar Nosework och Rallylydnad också.

Nyxie, 14 månader


Våra små valpar är nu inregistrerade i SKK, dom växer och utvecklas snabbt. Det morras o busas o dom upptäcker nya saker hela tiden. Vi hoppas vädret ska bli lite bättre till helgen så att dom kan få komma utomhus lite grann.

Amalia
Nora