För precis en vecka sedan flyttade våra små Aklejor. Det blev väldigt tomt här hemma, och den här gången kändes det mera i hjärtat än vad det brukar göra. Inte så konstigt när det bara var två valpar. Men jag vet att både Milla och Nora kommer få det så bra, och båda var ju väldigt efterlängtade.
Det har kommit små uppdateringar från båda två.
Milla har träffat o lekt med husse o mattes barnbarn och varit ute och kollat havet.
Nora har redan provat på husbilslivet – och enligt matte kommer hon bli en riktigt bra ”camp-hund” !!
Milla o Nora tackar jättemycket för alla fina presenter som dom fick med sig när dom flyttade.

Milla och Nora tackar så jättemycket för pappa Dobbys presenter – Dobby o Sofia med familj på besök innan valparna flyttade.

Förra helgen så kom efterlängtade Kix till Sverige från Nederländerna.
Nu fick vi äntligen träffa honom på riktigt – det har varit mycket foton, videoklipp mm under 15 veckor.
Kix är en underbar valp – härligt cool, busig och förstås schappe-tokig. Han älskar vatten, och fick en bra ”utbildning” i det ämnet av sin ”morbror”.
Susanne och jag tackar Marjo o Wim för att vi fick köpa denna härliga valp, och ett jättestort tack till Marjolein som tog så väl hand om honom från 8 veckors ålder tills han var färdigvaccinerad och vi kunde hämta honom.

Kix, 15 veckor, när vi hämtade honom.
Kix
Kix
Kix mamma Dufy – en jättefin o trevlig tik
Kix med sin fina pappa Simmer

Nu ser vi framemot en fin sommar – husbilen blev fixad under helgen, så nu längtar vi efter att komma ut på nya äventyr. Det blir en provhelg snart för att se att allt funkar, innan vi drar iväg på en längre tur.
Både Bengt o jag har fått första vaccindosen, och hinner med att få andra sticket innan semestern stundar. Låt oss hoppas att smittspridningen sjunker ordentligt så att aktiviteter åter igen kan öppnas.