1,5 vecka kvar

Idag visade vågen på 6,5 kg upp, vilket betyder ca 40% viktökning!!!! Och tjock är hon verkligen inte, det är bara ”valp-magen” som är stor! Nu har vi fått dela upp måltiderna på flera mindre med lite extra god leverpastej-touch för att det ska falla damen i smaken. Chitsa ser ut som en vandrande tunna, stackarn. Hon orkar inte mycket. Promenaderna blir kortare o kortare och i ett ganska makligt tempo. Hon har nog uppskattat att matte legat sjuk ett par dagar, vilket betyder mindre aktivitet och promenader. Vi har vilat tillsammans i sängen, men Chitsa har stönat o stånkat och tyckt det varit alldeles för varmt. Men jätte-mysigt, så då står man ut en liten stund extra.
Nu står valplådan färdigbyggd o allt är förberett, men en vecka till borde hon hålla tycker jag. 63:e dygnet är egentligen söndagen den 15 april, men så länge tror jag inte hon går. Vi får se.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *