Malou in the snow – Vlissingen, Holland, 24th of March 2013

Först önskar vi Glad Påsk till alla glada vänner!

Som rubriken säger så är det inget nytt att rapportera på valp-fronten. Idag var det tre veckor sedan Kachina parades, så ev nästa vecka gör vi ultraljud.
Annars har Kachina verkligen ändrat sitt beteende – blivit mycket lugnare och har mer tid för kel o mys – så kanske ett tecken på dräktighet.

Förra helgen hade vi kallt i snöigt igen här i Skåne, det är inte utan att vi är ganska trötta på vintern nu! Men hundarna älskar snön i alla fall!
Men även nere i Holland är det fortfarande vintertider. För en vecka sen dök det upp nytagna snöbilder på Malou. Tack Theo o Gaby för dessa bilder!!

Vi har hunnit med en utställning – Malmö Internationella den 24 mars. 28 st schappar deltog, mest tikar som vanligt. Och resultaten blev helt OKsmiley.
Bekkie blev trea i juniorklassen med CK, Kachina vann öppen klassen för tredje gången i följd med CK. Och Selphie vann veteranklassen med CK. Bekkies fina pappa Nilo Silhouette vh Molengat blev bästa hane o sedan BIM- Grattis. Selphie och jag sprang ett varv i BIS-finalen för veteraner men blev förstås inte placerade, men hon tycker det är så kul med utställningar, lilla söta ”tanten”smiley!

Lite kurser o träning har det blivit också. Bekkie gör små framsteg i sin Allmän-lydnadskurs. Och Selphie har börjat lite Rally-träning inför Forsättnings-klassen. Räknar med att tävla i början på maj kanske, kanske….