Väntan

Ja, nu får vi försöka börja uppdatera bloggen, nu när det förhoppningsvis ska bli valpar fram emot maj månad.

Vi har gjort våra resa ner till södra Holland för att få en date med mellan vårt bus-troll Kachina och fina killen Malou, eller som han heter på riktigt – Amadeus vh Schaope Dobbe.

Otåliga som vi var reste vi något dygn för tidigt, så det blev ingen parning förrän efter två dagar. Men sen fick vi till två parningar – så nu är det bara att vänta och hålla tummarna.

Malou är en riktigt fin Schappe-kille och det var härligt att träffa honom igen efter 4 månader. Det var ju i november som vi ”hittade” honom på den Holländska Rasklubbens utställning i Asperen. Då blev jag ju riktigt imponerad i honom och när vi nu träffades igen så var jag fortfarande lika förtjust! Och som tur var blev Kachina också övertygad om att han var den ”rätte”!

Det blir troligtvis ultraljud vecka 15 för att se om Kachina är dräktig. Annars får vi planera andra aktiviteter.

Ja, det var som sagt en lång tur (100 mil enkel resa) men vi hade en trevlig resa – maken var med och Tova var också med för att träffa Malou. Och mamma Chitsa var också med som sällskapsdam till dottern Kachina. Och vi blev oerhört väl mottana med en fantastisk gästfrihet av Malous Husse och matte. Vi hyrde ett sommarhus en knapp mil från Malou – och oj vad kallt det var. Golven var så kalla så fötterna blev till is om man stod stilla längre än 5 sekunder på ett ställe.

Ska försöka vara lite flitig och uppdatera efter hand när det händer något!

Lite bilder från vår trip:

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *