Nu håller vi tummarna!

Vi har drabbats av magsjuka – häftiga diarreér. Alltså inte två-benta utan hndarna.

Det började i helgen med Bekkie. Hon åt ngt väldigt skumt och fick en rejäl diarré under söndagen och måndagen. Men det visade sig att det var nog inte de hon åt som skapade diarrén, utan ngn typ v infektion. För straxt därpå blev Ehawee och Chitsa jättedåliga. Och i torsdags blev även Selphie lite lös i mage.
Nu var det bara Kachina kvar, vi försökte hålla alla hundar på var sitt ställe, så att de skulle träffas så lite som möjligt, för jag vill ju aboslut inte att Kachina och framför allt valparna ska drabbas. Men tyvärr – natten mellan torsdagen o fredagen så var det Kachinas tur smiley.

Valparna är helt OK ännu och det är bara att hoppas att dom klarar det här. En liten valp mäktar inte av ngn häftig mag-sjuka. Det är livs-farligt.

Så nu utfordras alla hundarna med I/D-mat, Canikur, Fortiflora o kokt ris….

Imorgon skulle Chitsa och jag gjort vår officiella debut på Rally-banan, och på söndag så är det ju SKK utställning i Hässleholm. Hade anmält Bekkie o Selphie. Men jag har beslutat att vi stannar hemma – nu tar vi inga risker.

Imorgon ska jag ta foton på var och en valp, om allt är OK. Men så länge får ni hålla tillgodo med den här bilden, ALLA på rad!
Tyvärr ingen bra bild, batterierna i riktiga kameran var slut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *