16 dagar!

Tiden går fort!
Nu börjar valparna bli små hundar! Man ser att dom så smått är sociala individer i en flock. Idag var det små tafatta lek-inviter med lite morr o skall o små svansviftningar. Väldigt gulligt! Fortfarande på ostadiga ben förstås!

Igår var Selphie o jag på Rallytävling i fortsättningsklassen, jag var förfärligt nervös den här gången – antagligen för det fanns vissa förväntningar att det skulle vara sista kvalificeringen inför nästa klass. Det var inte många tävlande för ovanlighetens skull, men det är ju inte placeringen som känns viktig utan ”bara” att man hamnar över 70p.
Och det lyckades vi med, trots att Selphies knäppa matte lyckades göra helt fel på en skylt = minus 10p, så skrapade vi ihop 84p och var det enda ekipaget som lyckades ta oss över godkänt resultat! Vilket då betydde att vi vann Rally fortsättning smiley! Och fick en ny titel RLD F smiley!! Min duktiga Selphie!

Stolt hund:

Och så kommer här bilder på de små:

Hane 1:

Hane 2:


Hane 3:
Hane 4:
Hane 5:Tik 1:
Tik 2:


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *