Ja då har helgen passerat och vi är mitt i veckan igen . Tiden går alldeles för fort!

I söndags var vi Fredericia på Danska kennelklubbens INT utställning. Den här gången gick det inte så bra, men vi hade en jätte trevlig dag.
Så är det ju på utställningar – ibland går det fantastiskt bra o ibland går det inte så bra! Men för det mesta har vi väldigt kul och vi träffar härliga människor o hundar.

Jag hade bara Bekkie anmäld, hon fick excellent och blev trea i unghundsklassen. Det var ganska många VG som delades ut av den holländska domaren. Så ett excellent ska man absolut vara nöjd med.

Det bästa med den här utställningen var att mitt rese-sällskap fick med sig en Dansk utställningschampion hem.

Fantastiskt trevliga Memphis fick sitt cert o blev dansk champion.

Elisabeth o Memphis är såååå glada!

Här lite andra bilder från schapparna:

Nu blir det ganska många intensiva helger framöver!
Och kanske blir det lite för mycket, men den dagen man bokar, anmäler eller bestämmer sig så känns det alltid som en fantastisk plan! Men när man väl är mitt uppe i det hela så händer det ganska ofta att man undrar hur man egentligen tänkte när man bestämde sig för att deltaga i ALLT!!

Om knappt två veckor så är det dags för Schapendoesklubbens årsmöte i Jönköping. Dit åker vi och ska förstås vara med på uppfödarmötet när holländska Rob Douma kommer och berättar om sitt sätt att se på Schapendoes. Ska bli jätte roligt o intressant!!

Sen är vi anmälda till SGVK:s utställning i Motala dagen efter. Bekkie o Selphie.

Den 15 mars drar vi ner till Tyskland för att träffa Kachinas tilltänkte partner!
Det ska bli jätte-kul. Vi passar på att ta ngn dags semester.

Helgen efter är det dags för utställning i Malmö – är väldigt kluven om vi ska vara med eller ej. Förra året var det så fruktansvärt trångt o hemskt, men det ska tydligen vara bättre i år. Så vi kommer nog med några hundar. Ska även vara ringsekreterare en dag.

Sista helgen i mars, så är det några dagars kombi! Alltså semester o utställning. Vi drar söderut till Berlin! 5 dgrs semester m 2 dgrs utställning. Ska bli fantastiskt roligt!

Rapporter kommer!