Tyskland!

Så då gick weekenden snabbt – en mysig helg i byn Boltenhagen, som ligger o norra Tyskland, ganska nära Wismar. Det var jag o Bengt med Kachina o Chitsa.

Vi hade bestämt träff med Tobi och hans familj för att träffas en gång innan Kachina ska börja löpa. Det kändes absolut nödvändigt att träffa den tilltänkte pappan till Kachinas valpar innan för att verkligen förvisa sig om att Tobi verkligen var som jag ville.

Vi kom dit sen torsdag kväll, och fredag morgon handlade vi lite mat o annat som vi kunde ha i stugan som vi hyrde. Vädret var helt underbart, sol o vårigt varmt. Vi gick en lång promenad och sedan slappade vi på terrassen i solen.
Tobi med familj skulle egentligen dyka upp framåt kvällen. Men de blev lite förhindrade och kom först framåt lunchtid på lördagen. Och då var vädret minsann inte så där himla mysigt längre. Det blåste ”halv” storm, men på med en massa kläder så gick vi ner på stranden på en härlig promenad.

Tog en del bilder, men det blev inte så många som blev jättebra. Jag har blivit lovad lite bilder av av Tobis husse Wolfgang – han knäppte friskt med kameran. Så förhoppningsvis kommer dom snart.

Tobi – Christobal Protector del Rebaño – var en verkligen en härlig hane. Visade en fantastisk mentalitet. Helt kool! Nosade bara av våra tjejer och konstaterade att dom var OK, men ingen påflugenhet och inget överdrivet snusande efter dom. Detsamma gällde även Tobis pappa – Amiro del Protector del Rebaño – eller Miro som han kallas.

Vi träffade på flera andra hundar på stranden, både hanar o tikar, Men Tobi kollade bara snabbt av vad det var för ”typer”, även när det var en ganska dominant stor svart typ-labrador-hane. Så härligt att se.

Tobi såg mycket trevlig ut, välbyggd och lagom i allt!

Här lite bilder iaf!

Kachina i sandstorm!

Miro och Tobi

Kachina och Miro

En lekfull beagle fick igång Chitsa o Kachina.

Kachina och Miro

Husse Wolfgang med Miro o Tobi.


Hoppjerkan Kachina med Tobi o Miros matte Martina.

Tobi o Kachina

Tobi och Kachina.

Efter strandturen fikade vi i vår stuga och fick fina presenter av Wolfgang o Martina. Fantastiskt att de tar sig tid att köra halva vägen för att träffa oss!

På kvällen åt vi en god middag tillsammans på en mysig restaurang, både Tobi o Miro var med och lång så lugnt o fint under bordet. Härliga schappekillar!!!!

Jag känner mig väldigt nöjd med mitt val av hane till Kachinas kommande valpkull. Och är också oerhört tacksam för att få ”låna” Tobi! Detta kommer att bli Tobis sista valpkull på några år. Han har nu två födda i Holland, en i född Österrike, två födda i Tyskland och en på G i Tyskland. Vi fick se massor av bilder från valpkullarna. Wolfgang och Martina har rest runt och hälsat på alla ”sina” valpar!

På söndagen tog vi en kort tur på stranden med alla fyra schappar innan vi åter drog mot Sverige.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *