Ja det kan man väl kalla det!!! Över 200 mil t o r för att ställa ut i södra Holland – på en dubbelutställning i en ort som heter Goes. Så här i efterhand kan man väl undra lite om man är riktigt riktig, eller smiley!

Men Susanne med sina två hundar – Twinflowers Firebolt van Leile och Callisto – och jag med Bekkie tog den här turen iallafall. Och vi hade några härliga dagar. Kanske utställningsresultaten kunde vara lite bättre, men helt OK ändå!

Bekkie fick Excellent o blev tvåa i öppen klass båda dagarna. Fick en kanon-kritik av ras-specialisten Rob Douma, så det kändes bra förstås. Loke fick VG ena dagen o Excellent andra dagen.

Vi hann med lite annat också! På lördagen besök och middag hos Lokes pappa Malou och husse Theo . Det var ett helt underbart väder – typ svensk sommar. Så vi kunde sitta ute i trädgården. Och lilla Loke lyckades hitta en grön vattensamling i trädgården där han passade på att bada sina tassar – kanske inte helt optimalt med tanke på att det var utställning även på söndagen!!
Så här såg han ut:

Här kommer några fler bilder till från lördagen, inkl från utställningen:


Lokes pappa Amadeus v d Schaope Dobbe – Malou

Söndagen var det utställning igen och sedan en härlig tur i en skog – eller rättare sagt typ en park – men holländarna tycker det är en skog smiley. Och sedan ner på stranden. Hundarna blev helt tokiga och sprang o sprang o sprang! Helt underbart att se lyckliga hundar!!
Här några bilder från utställning och strand!

Ja en intensiv helg men kul!

Det blir nog en repris någon gång framöversmiley!