Ja vi väntar på att lilla fröken Kachina ska börja löpa, nu börjas det markeras och kissas oftare på promenaderna, så snart är det nog dags.

Kachina med mamma Chitsa.

Kachina som 8-veckors valp!

Och nu har jag äntligen anmält till ett par Rallytävlingar – det var ett tag sen sist. Och anmäler jag inte så blir det dåligt med träning. Det där med piskan på ryggen funkar på mig iallafall smiley.

Nästa helg ska vi till Roskilde och ställa ut, anmälde Bekkie på chans, för det kunde ju vara så att Kachina hade börjat löpa, så då hade vi åkt till Tyskland istället. Men nu blir det Roskilde! Och Loke kommer dit också – ska bli kul!!!

Om två veckor är det utställning i Hässleholm – har anmält, men vi får se om vi kommer, beroende på löpning. Meya, Loke och Divo är också anmälda smiley! Så jag hoppas verkligen att vi också kommer.

Om en liten stund drar vi ut i spårmarkerna. Kachina är helt fantastiskt duktig och hon tycker det är det roligaste som finns – förutom då kanske att bada i gyttja eller annat.

Så här kan man se ut då!


Oj, måste förstås också tillägga att vi ska åka ner till Holland igen. Det ska bli jätte roligt att vara med på Jonge-Hondendag den 1 juni!
Har aldrig varit där men tänkt att åka flera år, men nu blir det av!