Triple Dog Show avlöpte under helgen i Jönköping – en tredagars internationell utställning, fredag, lördag och söndag.

Själv deltog jag inte på fredagen, men flitiga och duktiga Katarina och Susanne var på plats med Meya resp Loke. Dom skötte sig som vanligt kanonbra. Och resultaten blev 1:a i juniorklass med excellent för Loke och Meya vann också sin juniorklass men lyckades även knipa ett CK. Bra jobbat!

Eftersom schapparna startade först i ringen på lördagen och Divo, som jag hade med mig, gick ut som första startande, bestämde jag mig för att köra upp på fredagskvällen. För att slippa stiga upp och köra jätte tidigt på lördagsmorgonen. Lite snål vara jag allt – hade bestämt mig för att sova i bilen. Jag hittade en bra plats någonstans mitt i skogarna runt Värnamo. Men särskilt bekvämt var det inte att knyckla ihop sig i baksätet. Divo och Bekkie hade i alla fall bättre plats än jag, så det gick ingen nöd på dom.

Så var det då lördagsmorgon och dags att äntra ringen. Loke och Divo möttes i juniorklassen och den här dagen vann Loke och Divo blev tvåa. Men båda fick CK !! I bästa hanhundsklassen slutade Loke som tvåa med ett cert (igen!!!) och Divo trea med ett reserv-cert. Bekkie fick excellent i öppenklass.
Och lilla Meya hon skötte sig mer än utmärkt den här dagen. Hon vann åter igen juniorklassen med CK med matte Katarina i snöret. I bästa tikklassen tog jagöver Meya och hon lyckades charma domaren – blev bästa tik och fick sitt första Cert. Tjohoo, vad vi blev glada!

Natten mellan lördag o söndag, sov jag också i bilen, men lyckades fixa till det lite bättre så det var någorlunda bekvämt. Bodde på campingen bredvid Elmia tillsammans med Susanne och hennes väninna Bitte. Tack för gott grillat o gott bubbel i glasen!! Vi var ju tvungna at fira duktiga Lokes andra första pris i den öppna klassen i Viltspår. Vilken duktig Tok-Loke!

Söndag morgon – ny utställningsdag igen! Och Divo vann juniorklassen med CK över brorsan, som idag inte fick CK. Domaren var snål med CK. ”Lille” Divo fick en jättefin kritik, domaren var väldigt förtjust i honom. Han slutade sen som tvåa bästa hane och fick sitt första Cert! Tova jublade samtidigt som hon jobbade! Meya och Bekkie fick idag VG.

Men vilken lyckad helg – ”vi” lyckades knipa tre cert, vilket faktiskt var 50% av chanserna.

Tack för härligt sällskap – Katarina, Susanne och hela La Familia’s-gänget. Dom lyckades jättebra och på söndagen knep dom BIR o BIM o tikcert – GRATTIS!!

Tyvärr inga bilder från helgen!

*****************************************

Snart dags för Kachinas valpar! Hon är så oerhört stor, och hon tycker det är väldigt jobbigt i värmen. Drygt en vecka kvar. Jättespännande!

Avslutar med en bild från hennes förra valpkull!