Dubbelutställning o lite semester!

Har inte hunnit uppdatera förra helgens händelser – men nu kommer det!

Vi var iväg några dagar på kombinerad utställning och skogs-semester -vi längtade efter skogsturer inklusive svamp-safari. Kachina tog väl hand om sina valpar här hemma med lite support av en av sönerna med flickvän.

Fredagseftermiddagen bjöd SGVK på uställning i Backamo (en bit från Uddevalla).
Jag o Bengt körde först upp till vår campingstuga en bit upp i Dalsland, där vi inkvarterade vårt pick o pack, för att sedan åka söderut igen till utställningsområdet.
Vi mötte Susanne o Loke som också hade anmält.
Vädret var både regn o sol, men vi klarade oss undan regnet när vi var inne i ringen!
Våra fina unga hundar fixade åter igen kanon bra resultat. Divo tog ett cert och blev tvåa bästa hane. Och Loke tog Reserv-cert och blev trea bästa hane. I öppenklass hade jag Bekkie anmäld, och hon blev tvåa med CK smiley!
Och sist men inte minst var båda våra tanter anmälda i veteranklass. Tack Susanne för att du hjälpte mig. Du lyckades få Selphie till bästa veterantik med CK och sedan gick det hela vägen till att hon blev bästa tik!!!! 18 st tikar var anmälda! Chitsa blev tvåa bland veterantikarna med CK.
Och min goa Selphie sprang till sig ett BIR – Bäst i rasen – 10 år gammal! BIM blev fina La Familias Dorian Chicco Chiapas.
Tyvärr inga bilder härifrån!

Tillbaka till stugan. Pizza till middag! Upp tidigt lördag morgon då det åter var dags att köra till Backamo där Västra Kenneklubben hade utställning.
I juniorklass blev Divo tvåa och Loke trea i juniorklass, båda med excellent. Endast en hane fick idag CK.
Katarina kom med Meya, och jag fick äran att visa henne. Hon vann juniorklassen med excellent. men inget CK, domaren var mycket förtjust i henne, men önskade att svansen skulle hållas lite mera uppe i stillastående.
I öppenklass startade Bekkie och hon blev trea med CK smiley!
Och i veteran klass var det åter igen dags för Selphie o Chitsa att tävla mot varandra. Anna visade Chitsa kanonfint, men Selphie vann klassen. Båda fick CK! Och det var snålt med CK även bland tikarna.

Och åter igen blev Selphie BÄST I RASEN! Helt otroligt – min goa Selphie, 10 år och pigg som aldrig förr smiley. BIM blev Annas fina Eschwin Meike vh Molengat.

Tusen tack Nina, Ninni, Anna, Susanne O, Mollan och Ann för hjälp att visa mina hundar! Jättekul att ses!

Divo springer på. Fredagen Cert o tvåa bästa hane. Lördagen Excellent o tvåa i juniorklass.

Meya vinner juniorklassen med Excellent på lördagen med en fantastiskt bra kritik – och uppmaningen – Du måste visa henne på fler utställningar!

Bekkie sträcker ut! Fredagen tvåa i öppen klass med CK. Lördagen trea i öppenklass med CK.

Selphie BIR båda dagarna!!!

Selphie, go o glad i finalringen!!

Selphies fina skörd!!

Fredagen SGVK:s utställning – BIR, BIS-2 veteran samt BIS-4
Lördagen Västra Kennelklubben: BIR

Sen asvlutade vi våra dagar med massor av skogspromenader och svampplockning! Många kg Karl-Johan blev det. Och även lite kantareller!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *