Tiden räcker aldrig till – inge nyhet! Nä, men nu kommer iallafall en liten uppdatering och bild-bombning från de senaste dagarna.

I söndags var vi ju på Sydskånska KK INT utställning i Eslöv (flyttad från vackra Sofiero). 50 schappar var anmälda! Helt otroligt många. Samma helg var det utställning I Gimo norr om Stockholm -endast 5 st. Vilken skillnad på konkurrens!
Domare var en bestämd dam från Israel som tydligt visade att hon inte tyckte om – schappar som var lite upp på benen. Men hon höll sin linje hela dagen, tyckte jag, Och dom som till slut placerade sig i topp har alla fått CK/placeringar av flera holländska ras-specialister.
Divo, som ju är ganska stor, tilltalade inte domaren. Han fick ett VG, men sånt händer ju. Efter flera Cert på de senare utställningarna, så kanske man blir lite bortskämd!
Lilla söt-fröken Meya lyckades däremot mycket bättre. Hon vann juniorklassen med CK smiley. Mina fina ”tanter” Chitsa o Selphie placerade sig med excellent som etta resp tvåa i veteranklassen (tre deltagare). Tyvärr inget CK. Endast 6 st tikar fick CK av 29 st som kom till start. Och fina fröken Meya slutade som fyra i bästa tikklass. Snodde lite bilder som Katarina tog när jag sprang med Meya.

Ja och igår blev valparna fem veckor! Kameran har gått varm! Här kommer ett antal bilder!