My Dog inklusive en liten roadtrip!

Helgerna var inte ens slut när vi gav oss ut på en ny runda!

Årets första stora utställningshelg är alltid My Dog i Göteborg = en dubbelutställning. Jag hade inte tänkt att åka dit, men efter lite övertalning så blev det så smiley.
Och jag fick med mig Elisabeth o Filibuster också.

Det bästa med den här utställningshelgen var nog ändå attt vi på vägen upp från Skåne gjorde två stopp – nämligen hos två av Kachinas valpar från den senaset kullen. Dom är nu 4,5 månader och så kul det var att hälsa på dom!!!

Twinflowers Miss Prim Az Tobi – kallad Zatje bor straxt utanför Varberg. Vilken go o glad o busig tjej det var!!!! Vi tackar matte och husse så mycket för fika och för att vi fick komma förbi!!

Lilla Zatje var inte stilla många sekunder, så det blev inte så många bra bilder. Men hon är en riktig liten glädjespridare

Nästa på tur var Twinflowers Deed I Do Az Tobi – kallad Didde – som bor i Göteborg. Här var det också full fart o massor av spring o hopp!! Tack för god mat och för att vi fick komma!!!
Sen for vi vidare mot Mölndal där vi övernattade.

Första utställningsdagen gick superbra!!

Katarina kom med fröken Meya och jag fick den stora äran att visa henne.
Meya vann unghundsklassen med CK och fick massor av lovord av vår domare. I bästa tik – ja då lyckades hon knipa till sig en andraplats och fick Certet och Reserv-Cacib (blir sedan ett CACIB, eftersom bästa tik redan är Internationell utställningschampion) . Yippii så kul – tyckte båda Katarina och jag!!!
Bekkie blev trea i öppenklass med CK, också med bra kritik. Och fina mysiga Chitsa blev bästa veteran med CK. Vi gjorde ett varv i finalringen bland veteranerna, men ingen placering. Men Chitsa älskar verkligen det här med utställningar, alltid glad, pigg o svansen i full gång smiley.
Elisabeths Filibuster blev BIM – jätteroligt!!!!
Dag två blev inte lika lyckad – men så är det ju ibland. Det vet man ju när man hållit på några år!!!

Meya blev tvåa i unghundsklassen med excellent – endast två tikar fick excellent alla övriga VG. Bekkie fick VG. Men Chitsa fortsatte iallafall i god still. Hon vann veteranklassen och fick ett CK.

Tack alla för en trevlig helg!!!!

Några bilder från helgen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *