Ja då ska vi försöka lära oss att skriva 2021 – det brukar ju ta ett tag innan det sitter. År 2020 har ju verkligen varit ett annorlunda och kämpigt år för väldigt många. Vi har inte drabbats särskilt hårt av pandemin, hållit oss friska, och varit för oss själva här hemma i skogen. Men visst saknar man allt umgänge som inte varit möjligt. Och självklart att nästan alla hundaktiviteter varit inställda. Nu hoppas vi att 2021 kan bli ett mera ”normalt” år, kanske framåt sommaren.

Lite positiva nyheter – Först säger vi ETT JÄTTEGRATTIS – till Didde och Marianne som i december tog två stycken första pris i Öppen klass viltpår! Både gångerna på samma snabba tid – 13 minuter. Jättefina vitsord från domaren! Nu är det ”bara” ett första pris kvar till championatet! Det fixar ni!!!


I december hade Tasso besök med en jättefin tik från Nederländerna – Skiere Lys Rose v Elsans Nust. Ultraljud sker snart – vi hoppas och håller tummarna för en fin kull hos Miranda, Kennel Van Elsans Nust.

Rosie
Tasso (Twinflowers Il Tasso Az Tobi)


På Nyårsdagen kom Dobby hit tillsammans med matte Karin o husse Krister till oss, för att ha en date med fina Ezter. Och det fixade dessa galant – för båda två var det första gången. Nu håller vi tummarna för att Anna (Kennel Burchikos) får en fin kull efter Ezter (Chappers Foxy Lady).

Ezter (Chappers Foxy Lady)
Dobby (Twinflowers Sir John Betjeman)


Toya och jag har testat på ett tränings-tävlingssök i Nosework. Tja, det gick både bra o inte bra. Men kul hade vi och jag fick mig ett gott skratt, speciellt i hennes andra behållarsök. Sök tre o fyra satte hon direkt. Hennes matte måste dock bli lite bättre….
Vi kommer att fortsätta med kurser så snart det är möjligt.

Toya i vallhagen – hittade ingen Nosework bild.

Igår hade vi en liten släktträff i Järavllens fin fritidsområde.
Mamma Loppan fick träffa och busa med två av sin Crocus-barn tillsammans med eras familjer.
Det var så roligt att träffa dessa båda två, Nyxie träffar vi ju regelbundet eftersom hon ju bor hos vår son Mathias o svärdotter Elin. Men Sally har vi inte träffat sedan i somras.
Tack Elin för bilderna!

Fr v Loppan, Sally och Nyxie
Sally och Nyxie
Fr v Nyxie, Sally och Loppan