Duktiga Aliz och matte Eva är så flitiga på ute på Rally tävlingar och i Nosework. Dom är ett jättefint team och jag är så imponerad av dom!
Helgen som gick, var dom i Karlstad och tävlade i TEM = Enskilt moment i Behållare och Inomhus. Aliz fick Diplom i båda dagarnas tävling, med SSE = Särskilt Samspelt Ekipage! Härligt! Jätte – Grattis!

Igår var det Internationell utställning i Växjö – efter flera års uppehåll pga av Covid. Det var jätte kul att komma tillbaka dit – en väl arrangerad och trevlig utställning. Vi träffade många kända ansikten, och hade en go stämning! Det är en ganska stökig miljö, och för Nyxie var det första gången, men hon och Elin fixade det så galant.

Och vi fick kanon resultat! Tusen tack till ALLA för snyggt visade hundar.

Yushi – Bäst i Rasen med sitt andra svenska Cert.
Tasso – åter igen BIM med Veteran-CACIB. Tredje gången i veteranklass med samma resultat, han bara älskar att visa upp sig, och ingen kan tro att han är 8 år!
Inca, vann juniorklassen med CK och Junior-CACIB.
Simi, Excellent, tvåa i Juniorklass hanar.
Nyxie, Excellent i Öppen klass
Toya, Tvåa i Championklass med CK
Loppan, Etta i Veteranklass tikar med CK o Veteran-CACIB

Idag kom den glada nyheten att Elisabeth och Zampa varit ute i skogarna och fixat sitt andra Första pris i Öppen klass Viltspår – GRATTIS!!!! Zampa är 10, 5 år, men pigg o glad o väldigt duktig med sin näsa!

Zampa – bilden är några år gammal – hittade ingen nyare just nu.