Höst och Vinter på en vecka.

Först ett Grattis till Super-nosaren Didde! Han tog sitt 14:e diplom i NW-1, den här gången sitt andra i TEM Fordon – bara 1 kvar, så har han 3 Diplom i alla grenar! Vilken kille!
Fick den här fina bilden av matte Marianne idag.

Twinflowers Deed I Do Az Tobi

Förra helgen var Anniken och Saga i Herning där DKK hade dubbelutställning – Ett jättegrattis till Kennel Billebakkens fina resultat. Och förstås till Sagas titel Dansk Juniorvinnare 2021!

Twinflowers Baco Anais Ségalas – Saga

För några dagar sedan var de HÖST – det har varit en ovanligt varm höst med temperaturer nu i november upp mot 14-15 grader flera dagar.
På måndagar (vi är lediga då) brukar vi uppsöka lite nya plaster runt om i Skåne för lite kortare eller längre vandringar. I måndags var vi i Fulltofta och gick den s k Dansbanerundan. En jättefin tur, ganska knöligt med mycket sten, smala stigar och halt – men mysigt! Tyvärr var det jakt i området, med rätt mycket jägare och hundar – det hade vi inte alls förväntat oss en vanlig måndag.

Fina höstfärger – Tre generationer på tur – i mitten mormor Kachina, t höger mamma Loppan och t vänster Toya.

Och i natt kom vintern till Äspinge – ca 10 cm snö föll under lördagskvällen/natten. När vi vaknade var det så här vackert!

Promenad med all våra fyra

I veckan firade vi Kachinas 12 -årsdag. Hon är väldigt pigg o glad, men hörseln har snabbt blivit mycket sämre. Och hon sover mycket mera och djupare.
Vi är så glada att hon fortfarande är med oss, efter förra sommarens jobbiga och allvarliga sjukdomstid.

Elva år sedan – Kachina blev trea i juniorklass på Holländska Specialen

Fick en bild av Elisabeth som utställningstränade med Bentley – snygg kille!

Twinflowers Benjamin Britten