Röntgen mm

I onsdags höft- och armbågs-röntgades första ”valpen” ur Gallica-kullen.
Det var vår ”foder-tik” – Inca som var först ut. Redan på fredagsmorgonen var resultatet inlagt hos SKK Hunddata/Avelsdata. Skönt att slippa vänta länge – det är så nervöst. Och jag är så otroligt glad och tacksam att resultatet blev UA både fram o bak. Och nu kan Inca och husse Daniel göra allt dom vill! Och jag kan fundera på kommande partner till Inca – men det dröjer ju förstås ett par år tills det är dags, men har förstås redan vissa idéer….

Lilla Inca, första gången i fårhagen.

Och för Incas syskon – Simi och Saga, går det fortsatt fint i vänstervarvet. I Norge så hade NKK utställning i Sandefjord, och båda två vann sina juniorklasser med CK – Simi 4:a bästa hane och Saga Rserv-Cert. Grattis Susanne och Anniken!!!!
Och ett HURRA till Kix som på samma utställning blev Bästa hane med Cert och BIM! Härligt Susanne!!!!

Snygge Kix!!!