Kachinas vikt ökar stadigt idag +5,5 ! 12 dgr kvar till 63:e dygnet. Hoppas verkligen att det inte är för många valpar!! För mig är idealet 6 st..

Hon mår bra, ligger dock inte i sängen så många timmar per natt – hon blir för varm! Hon tar allt i sin egen takt, lugnt o värdigt – vilket man aldrig skulle kunna tro om den här lilla hunden smiley.

I lördags hoppade febern o förkylningen på mig! Host host host! Jobbade ett par timmar igår, sov sedan bort nästan hela dagen.

Sen vi vi oväntat besök igår – En Kennelkonsulenten från Kennelklubben ringde på dörren. Det var ett rutin-besök (ska göras med ca 4 års mellanrum) och vi satt o pratade en bra stund. Fick lite nyttig information angående de nya avtalen – köpeavtal, fodervärdsavtal och köpe-avtalen med bibehållen avelsrätt.
Vi fick ett väldigt fint omdöme om våra hundar, och det gläder man sig åt förstås smiley.
Så här skrevs det i protokollet:
En mycket trevlig kennel där det för dagen finns 5 välskötta, välmående, trevliga, glada och sociala hundar. En av tikarna väntar valpar om ca 2 veckor. Kenneln samägs med Elsbeth Wahlstedt (mor). Hundarna bor inne lever med familjen. Mycket aktiv uppfödare inom utställning och lydnad. Korrekta tidigare avtal. Gått igenom grundregler, avtal, djurskydd. En kennel som man bli mycket glad att kika in hos”

Avslutar med den här bilden på Kachina tagen från i höstas. Hon älskar verkligen vatten!!!