Vinter o planer!

Ja då har vi haft några vinterdagar i Skåne – vilket betyder att snön kommer horisontellt! och all snö hamnar på vägarna! Igår började det töa igen! Men hundarna älskar snön – det gör INTE jag! Visst rena o fina hundar – men vad går upp mot en skön vår- eller sommardag! Vinter o mörker – nä nä – inget för mig!

Vi var nere på vår underbara strandängar idag ( vi är där nästan varje dag) men idag tog jag lite foton. Retar mig bara på att jag inte hade mina fantastiska kamera med mig (Nikon D90), utan bara mobilen. Men håll till godo:

Lite planering inför kommande utställningar!

Vi kommer åka till Danska kennelklubben Fredericia den 9 februari och SGVK Motala den 23 februari. Så kanske vi ses där!

Troligtvis Sydskånska Kennelklubben Malmö i mars. Sen får vi se vad vi hittar på här i Sverige!

Samt ett par utlandsresor till Tyskland och Holland blir det också under våren/sommaren.

Lite Rally och lydnadsträning/spårträning blir det också!
Kanske kanske blir det appell-spår med Kachina – spåret sitter bra, men vi får hoppas lydnadsträningen kommer igång ordentligt.
Rally-träning med Bekkie o även Chitsa – vi får se om det blir ngn tävling!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *