Jaha, då var det vardag igen! Helgerna rusar iväg..men det gör i och för sig veckorna också!

Lördagen var dagen för Sydskånskas Int utställning i Malmö. Jag var tveksam länge om jag skulle anmäla, men gjorde det till slut. Förra året var det förfärligt trångt, köer o inte speciellt trevligt. Men men, anmälde ändå!

Så vi kom till start med Kachina, Selphie, Divo (premiär i ”vuxen-klass”) o Meya. Och resultaten blev lite blandad kompott. Så är det ju ibland i utställnings-världen, det går lite upp-och-ner smiley!

Efter ha inlett 2014 års utställningar på ett strålande vis, så var vi väl nere på jorden igen efter lördagens show smiley. På årets fyra första utställningar har ”våra” hundar lyckats knipa 4 cert och några CK – det kan man ju förstås vara mer än nöjd medsmiley!

I Malmö så fick Kachina CK i öppenklassen, Selphie blev BIR-veteran (med CK) – slog två andra veteraner, medan Meya o Divo inte föll domaren i smaken – de fick VG båda. Blev dock mest imponerad över att domaren hittade Selphies ”excellenta huvud o nosparti” – hmmm ja ja kul är det ibland!

Söndagen bar det av till utställningen igen – var inkallad som reserv-ringsekreterare, men ingen ordinarie uteblev, så jag åkte hem igen och städade o röjde i huset, för att sedan med gott samvete kunna ge mig av ut i skogen för att lägga spår.
En helt underbar eftermiddag med bästa vårvädret!!!
Kachina gjorde åter igen ett super bra spårarbete, drygt 400 m med 7 funna pinnar och Bekkie ca 200 m noggrant spårarbete.
Så gött det är att vara i skogen med lyckliga hundar !!!!!