Premiär!

Då har Tasso och Loppan satt sina tassar i en utställningsring för första gången!

Dom var så duktiga och studsade runt ömsom på två ben och ömsom på fyra bensmiley .
Vi var i ett kallt kallt ridhus i Laholm, Tova och jag tillsammans med ”småttingarna”, precis fyllda 7 månader. Tasso är ju lite mera van att vara ute i olika miljöer – men Loppan har tyvärr inte provat på så mycket i sitt liv. Min tid räcker inte alltid till med allt man vill och borde. Men lilla stumpan fixade miljön jätte fint. Hon tyckte det var lite obehagligt i början, men efter att ha fått kolla läget från våra lilla hörna, så konstaterade hon att det var inte så konstigt och läskigt trots allt. Så när vi väl äntrade ringen, var det en glad liten tjej, med en viftande svans, hela tiden!!
Det blev en jättebra upplevelse och träning för både Tasso o Loppan.

Resultatet blev fint också, Tasso blev BIM-valp och Loppan BIR-valp och sedan vann hon även Gruppensmiley
En liten bild med rosetterna.

Fast det verkade som om Loppan inte gillade sin BIG-rosett smiley

Sen blev det lek o bus i massor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *