Det har hänt MASSOR, men ingen tid att uppdatera, tyvärr.
Men nu kommer en liten liten sammanfattning iallafall.

Flyttlasset har gått – vi har sålt vårt hus, och har nu tillfälligt boende medan vi letar efter ett nytt hus. Men det verkar vara svårt att hitta något!
Men det går alltid att få tag i oss på telefon eller mail.


En hel del hundaktiviteter har vi hunnit med ändå.

På SGVK:s utställning i Varberg kom fyra valpar från Kachinas sista kull, så kul att träffas igen. Tusen tack för att ni kom!!!!
Alla valparna var pigga, glada, busiga och sociala – HÄRLIGT!!

Zatje (Miss Prim) kom med husse Freddie o matte Margareta. En riktig glad busfröken!!! Blev trea i sin klass med kommentaren att det behövdes lite mera ringträning – allt för glad och hoppig smiley

Didde (Deed I Do) visar upp i sig i ringen med matte Marianne i snöret. Slutade på en andra plats med HP och jättefin kritik

Tasso ”anfaller” domaren smiley . Matte Tova visade honom till en fin första plats med HP och BIM-valp.

Och så lilla Loppan, busfröet, slutade som två i sin klass med HP, jättefin kritik.

Fantastiskt kul att vi fick ses igen – hoppas det inte dröjer för länge till nästa gång!!!
Sen har vi varit på andra sidan Sundet – nämligen i Roskilde på Danska Kennelklubbens INT utställning. Vi hade hoppats på vårväder, men kallt o en del regn o blåst.

Lilla Loppan lyckades bli BIR-valp båda dagarna – SKOJ! Hade hoppats på ett cert på Bekkie, men icke. Vi fick ett reserv-cert….. Se övr resultat på resultatsidan.


Sen har vi haft födelsedagar också. Den 8 april fyllde Tulpan kullen 3 år och den 10 maj så firade vi Lilje-kullen som fyllde 2 år. Grattis till alla!!!

I april var vi på turné i Tyskland på utställning. Och, ja det kunde knappast gå bättre smiley.
Divo knep sitt tredje tyska cert, Bekkie sitt andra tyska cert och blev Bäst i rasen. Och framförallt så tog hon sitt sista CACIB och är nu kvalificerad för sitt Internationella championat!! Tyvärr tar det väldigt lång tid att få det bekräftat. Och Selphie slutligen blev bästa veteran.


Och sist men inte minst så har vi varit på en snabbtur till Frankrike nu i maj för att kika på några hanhundar till Meya och Bekkie. Vilken härlig upplevelse vi fick. Katarina var snäll och följde med mig. Och vi träffade på underbara människor som bjöd på sig själv, trevligt umgänge, fantastisk mat, mycket mat och fina hundar.

En kavaljer till Meya hittade vi. Läs mer under planerade valpar.

Här kommer några bilder från resan!
Vi kommer GÄRNA tillbaka!! Of course we will come back!!!