Lite trevlig samvaro!

Igår samlades ett gäng Twinflowers för lite allmän trevlig samvaro och lite ringträning. Det är så roligt att träffas och ha några timmar tillsammans.
Karin och Krister hade förslagit samling vid grillplatsen Röstånga, Nackarpsdalen. Ett kanon fint ställe.

Kanske var det för att vi ”la beslag” på grillplasten, som gjorde att vi fick vara ensamma. Men tror inte det. Denna dag var det inte överfyllt av besökare, som det troligen är väldigt ofta!
Vi hade också besökare av två familjer som ville lära känna rasen schapendoes lite mera, trevligt att ni kom. Och ni fick chansen att träffa schapendoes i olika åldrar och utveckling!

Stort Tack Elin för lite bilder…jag glömde helt att fota!

Finaste Nyxie
En del av trevliga gänget!
Hubert i förgrunden med matte Ulla, tillsammans med Daniel och Henriette. I bakgrunden, brorsan Totte med matte Maria.
Ring träning, Emma o Molly, Ulla o Hubert, Troll o Tova.
Lilla goa farmors hjärta Ronja
Hubert med minstingen Milla, lånad bild av Millas matte Eva.

Smyger in en bild som Krister tog, tack.

Odensjön Nyxie badar väldigt gärna. Dobbys son Pollux har inget emot vatten. Toya i bakgrunden är ibland lite mera svårövertalad att bada i sjöar. Föredrar leriga diken…

Vi skickar ett grattis till Emma och Molly som varit på Nosework tävling, kämpande i het sommarvärme två dagar i rad. Matte berättar att Molly jobbade otroligt fint. Och fixade tre av fyra sök första rundan. Och var otroligt nära att ta det fjärde – lite petiga domare som tyckte Molly markerade lite för långt från källan. Andra dagen kämpade teamet vidare fantastiskt fint igen och fick två godkända resultat.

Aliz och matte Eva, har gjort debut i NW Cleararound. Dom lyckades ta alla fyra söken – stort GRATTIS!