I veckan var vi på vallningskurs med Toya. Det var nästan ett år sedan vi var i en fårhage, så jag hade ju ingen aning om hur hon skulle reagera, om det fanns intresse för fåren eller om hon skulle ignorera dom.
Men oj vilken fokus lilla damen hade. Hon släppte knappast fåren med blicken någon gång, och låg verkligen på i linan. Så roligt det var att se henne! På slutet blev hon förstås lite trött och passade på att göra en massa typiska schappe-rullningar och äta lite gräs. Nu hoppas vi att det blir fler tillfällen här under hösten, så matte kan lära sig lite mera.
Bentley och Stefan var också med, dom vallar ju regelbundet, Men denna dag var det större hage, och nya får. Men dom har verkligen blivit duktiga.

Bentley o Stefan

Fina Kix har varit på inoff utställning igen, det går attans bra för Kix med duktiga Susanne i snöret!!! Åter igen BIR-valp, och sedan placerad i Gruppen. Den här gången BIG-2. GRATTIS!!!

I fredags var vi ute i spårskogen, och Nyxie, som varit en lite försiktig med blod o spår, visade nu på ett mycket bättre självförtroende. Hon har verkligen mognat på alla sätt o vis. Jag hade lagt ett spår på 400 m med bloduppehåll, liggtid nästan 5 timmar. Nyxie fixade det galant, jätteduktig!
Lilla Ronja somnade gott i bärstolen på mamma Elins rygg. Lilla goa Ronja!

Nyxie med matte Elin

Nu har Yushi börjat löpa!!!
Så då håller vi tummarna att tycke kommer att uppstå mellan Yushi och hennes tilltänkte.

Yushi 8 veckor